Flexibilitat

Flexibility is key to success.

Un altre factor que pot interferir en la recuperació o creixement d’un negoci és la manca de visió objectiva i de flexibilitat per realitzar canvis, pel fet de confiar cegament en el propi criteri. Sí, no és fàcil abandonar idees, preferències o pràctiques a les que estem habituats, però sovint és absolutament necessari!

Cercar assessorament, contrastar opinions i informar-se de noves tendències de mercat o de possibilitats és altament recomanable per veure les coses des d’una altra perspectiva i rectificar si cal. Escoltar una visió fresca i objectiva basada en coneixements i experiència més enllà de la nostra ens pot ajudar a detectar punts forts i febles del nostre projecte i aportar-nos idees i nous enfocaments que permetin replantejar la situació i millorar els resultats.

Desenvolupem la flexibilitat i receptivitat mental per aprendre a pensar diferent, obrir-nos a noves formes de fer les coses i crear oportunitats! Com va dir Einstein, si continuem fent-ho tot igual, els resultats seran els mateixos!

Si continuem fent-ho tot igual, els resultats seran els mateixos!

En ocasions fins i tot ens podem adonar que l’activitat que estem realitzant no és la més idònia per als nostres anhels o que n’hi ha d’altres que ens aportarien més satisfacció. Sabem que en el món laboral i empresarial tothom posa l’estabilitat per davant de tota la resta, però si ens adonem que res ens pot garantir una estabilitat total i permanent, veurem que estem deixant passar la vida sense gaudir-la. Qui res no arrisca res no guanya, així que cal sortir de la zona de confort. Això tampoc vol dir llançar-se a la valenta a engegar projectes sense cap reflexió ni planificació prèvia. No! Valentia sí, però amb seny. I per poder prendre decisions encertades hi ha una qualitat que cal desenvolupar: la intuïció. Tots en tenim, només hem d’aprendre a reconèixer-la i escoltar-la.

Estiguem oberts al canvi i a les oportunitats que ofereix!


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *